Julklapp till mig

 
 
Jag brukar köpa mig en julklapp till mig själv varje år. Något som är lite extra och som jag kanske drömt om och oftast är lite för dyrt så jag måste spara lite. Det är en present för gott arbete med mitt företag. Genom åren har det blivit hjärtljusstakar från Dalarna, fina påslakan från afswedala, förra året blev det primeboots och i år köpte jag mig en fin liten resväska. Väskan hittar du här och jag passade på när det var 20% i hela butiken för ett tag sedan. Jag är ju min egen chef och då kan jag göra lite som jag vill 🙂
 
Om Elin inte varit sjuk så hade jag nog gett mig en resa istället, jag skulle vilja uppleva mer, se mer men just nu kan vi inte det. Jag skriver varje år lite drömmar och mål som jag vill med året omkring mitt företag och vårt liv och fast Elin blev sjuk så har jag uppnått många av dem.
 
Nu har Elin skola och jag ska snart ha ett möte här hemma. Det blåser massor ute så nu blir det tända brasa och mysa hela dagen. Hoppas du får en fin fredag och jag har skickat mannen att köpa lite god mat innan han kommer hem från jobbet. 
 
Kram Lotta 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

12 reaktioner på ”Julklapp till mig”

  1. Grattis ! Snygg är den verkligen ! Skulle dock få ångest att använda den så som dom slänger med väskorna på flyget! För en månad sedan så råkade min resväska vara trasig av hanteringen repor och annat såå tråkigt ! Hade köpt en ny i våras en champagne färgad snygg väska som inte längre är lika snygg! ( repor kanske inte syns så bra på denna ?)

  2. Så tjusig 😍 hoppas ni snart kan ut på den där resan trots allt! Själv ska jag unna mig ett besök hos frissan till jul, sen om det kan göra en fräschare är väl tveksamt men lite ompyssling hos någon man aldrig varit hos och som inte vet vad man går igenom känns som en bra ide. Hoppas ni får en fin helg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *