Ernst och julmarknad

 
Vi kunde vända Elins värk och det blev bättre med morfin så idag kom vi iväg en sväng till stan. Tog lunch på Ikea, men nu har hon haft ont igen men fått nytt morfin som hjälper tack och lov. Det märks att det inte blir lika ont som det var i somras när det inte är så ofta. 
 
Har ni sett på Ernst ikväll? Jag missade det men ska se på datorn imorgon. Imorgon ska jag nog slå in lite julklappar också, börjar bli klar med dem. Finns en risk att man aldrig blir klar för man kommer på mer hela tiden. 
 
 
I helgen hoppas vi på att Elin mår bra, vi funderar på en julmarknad. Vi får se vad vi hittar på. har ni några tips runt Linköping så skriv gärna. 
 
Ha det så bra!
 
Kram Lotta
 
 
(Är du fortfrande intresserad av erbjudande från Yves Rocher klicka här
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Ernst och julmarknad”

  1. Vad skönt att det finns nåt mot smärtan, så tråkigt att få tillbaka smärta när det blivit så bra ett tag. Det är verkligen en dag-för-dag berg-o-dal-bana. Jag borde kanske se Ernst för att förstå att det snart är jul, jag som inte adventspyntat ens 🙂 I år blir det inga julklappar alls, vi har slutat med sånt sen många år tillbaka utom till barnen, men nu har även de sagt ifrån. Känns sunt och skönt, vi kan lägga krut på nåt vi själva vill ha istället, vad det nu kan vara för nåt 😉 men det blir nog en resa som känns så mycket mer värt än allt julklappspapper i världen. kram på er och hoppas allt blir toppenbra till helgen ! //Milla

  2. Ernst såg jag nästan varje dag när jag var en liten flicka och bodde hemma ! Ernst blev väldigt tidigt ihop med din Ulla som han är gift med! Dom båda gick förbi mitt flickfönster upp för en smal stig mot huset där Ernst bodde . Så jag har sett Ernst väldigt många gånger i verkliga livet , dessutom var min man i samma umgängeskrets som Dom . Självklart tittar jag på Jul med Ernst det är som Kalle på Julafton ! Så mycket Jul så tapeterna krullar sig :)) Ernst citat

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *