En tur till Vadstena

 
(Alla bilder från mobilen)
 
När jag kom hem efter skjutsat Philip till en kompis så satt Elin i soffan pigg och frågade ”vad ska vi göra idag”. Så kan det vara ofta när man har leukemi. Man tänker när det är jävligt kvällen innan att nu kommer det vara så här ett tag, men sedan dagen efter kan det vara bättre. Så var det idag. Först gick jag en promenad med min granne och sedan hittade vi på något. 
 
 
 
Elin och jag tog en tur till Vadstena, det gäller för mig läsa av hur mycket jag tror hon orkar beroende på vilken dag det är. Idag valde jag en liten stad och jag gillar ju inte så stora varuhus heller på en lördag. 
 
 
 
Vi stannade också och åt lunch på ladugård 206, Elin åt så lite så de bjöd på hennes tallrik, gulligt av dem. Älskar maten där. 
 
Några affärer i Vadstena hann vi innan Elin behövde sätta sig och energin var slut. Det var dags att åka hem. Lite värk började i benen och vi styrde kosan hem. Jag ville stanna och köpa blommor men affären var stängd. Positiva Elin sa bara ”huvudsaken vi har varandra, blommor är inte så noga”.
 
 
 
 
 
 

Nu har de bäddat ner sig i soffan, nu kan vi bara vänta och se om det blir mer värk eller om det blir en kväll utan ont. Jag har lärt mig att inte planera så mycket, ta dagen som den kommer och är det en bra dag då utnyttjar man det. Man är liksom nöjd och lycklig för de bra stunder man får. Nu ska jag dricka glögg och mysa och skönt att bara vara.  Hoppas din kväll blir fin.

 
Kram Lotta 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”En tur till Vadstena”

 1. Så fin bild på Elin i soffan med katten!!Tack för den!
  Vadstena var min "handlestad" i slutet på 60-talet när jag bodde i V.Tollstad bredvid Hästholmen!Nu bor jag mellan Varberg och Borås sedan 1970!Så kan det gå!!
  Jag önskar er en Skön Andra Advent!Kram!

 2. Så härligt att ni fick en mysig stund i Vadstena, denna lilla pärla året om. Åker dit emellanåt, särskilt sommartid. Tycker precis som du att maten i Ladugård 206 är toppen. Brukar också få med mig några burkar färg hem också…
  Ha en fin söndag med mycket adventsmys.
  / RosMarie

 3. Meeen en så fin bild på Elin och katten. Härligt att ha ett djur som tröstar.
  Vi gifte oss i Vadstena lilla Rådhus, nästa år blir det 10 år sedan:)
  Kram till Dej, Elin o katten!
  Mari-Anne

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *