Idag ska granen in

 
Gud himmel så skönt att få sova, jag har varit så trött. Nu är det bara kattlucka som ska fixas så att katten kan springa in och ut på morgonen. Nu är det förmiddag men vi har inte börjat med frukosten ännu. Gillar när vi tar det lite som det kommer. 
 
 

Idag ska vi ta in granen och på julkonsert. Ska plocka ordning lite här men mest softa.

 
Ta hand om er!
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Idag ska granen in”

  1. Så skönt att bara få gå och skrota runt och bara njuta och inte känna någon stress. Ha en trevlig fortsatt helg och jag önskar dig och din fina familj en God Jul..

  2. Det hade varit roligt med ett inlägg om livet när barnen var små. Jag kan tänka mig att du tänkt tillbaka mycket nu i och med din dotters sjukdom. Jag är själv mitt i småbarnslivet och påverkas mycket av saker du skriver om livet. Jag njuter av dagarna och en jobbig bebisdag kan jag ändå se tillbaka på de fina stunderna.

    Jag får mycket inspiration av dig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *