Nu är det jul i vårt hus

 
Nu när granen kommit in så känner man julstämningen kommer i huset. Å vad jag älskar julgran. Vi fick strömavbrott idag men en jättegullig kille kom för att hjälpa oss och efter några timmar var strömmen tillbaka. 
 
 
Granen har pyntats med samma pynt i år igen, det passar väldigt bra nu när vi har katt. Kulor som inte kan gå sönder och tygpynt från Maileg. 
 
 
 
Jag och Elin har varit på julkonsert, så mycket vacker musik och det var mysigt att sitta där med mamma och våra fina grannar. 
 
 
 
 
Nu har Philip bjudit på en jättegod middag. Han är så duktig på att laga mat fast han bara är 13 år och nu när jag är klar ska vi hoppa i badet jag och barnen. Pappa i huset är på gentlemans club som min bror startat. Han var så stilig när han åkte. 
 
 
 
 
Sedan skulle jag behöva lite tips på en liten snygg svart väska. Kom på att jag har allt i händerna när jag var i kyrkan, jag äger igen sådan där liten väska. Tipsa gärna! Vi åker till London i mars så jag ska nog spara undan till något som jag ska köpa mig där. Vi behöver också boka restauranger , men det får vi sätta oss med nu när vi lediga. 
 
Röja lite i köket och sedan hoppa i badet 🙂 Fin kväll till er!
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

22 reaktioner på ”Nu är det jul i vårt hus”

 1. Någon skrev att Elin passar så bra i det korta håret och jag kan inte annat än hålla med,sååå snyggt och tufft och de fina dragen framhävs så fint.
  Kram Monika

 2. Hej Lotta! Jag letar efter en onepice till sonen i julklapp och ser att Philip har en. Var kommer den ifrån tro?
  Så kul att se att det lyser lite i Elin ögon igen. Hoppas ni får en riktigt skön julhelg! Kram från Malin i Jonsered

 3. Hej,så kul att se vackra Elin lite piggare. Så söt!
  Bara ett litet restaurangtips till London. En Asiatisk/ japansk fusion restaurang i Soho som heter Inamo.
  Den har interaktiva bord och du beställer själv din mat och dryck, spelar spel och kan till och med ändra bordsduk. Det höll oss sysselsatta och underhållning för hela kvällen. Lite dyrt men oehört coolt. Googla o läs på tripadviso, både ris o ros där ,men klart en upplevelse över det vanliga. God Jul.

 4. Så härligt att se att Elin ser så pigg ut! Jättefin är hon!

  Var kommer de fina julkulorna ifrån? Med små barn i huset vill jag absolut satsa på fina kulor i plast som inte går sönder 😊

 5. Vilken vacker dotter ni har ❤️ härligt att hon mår bra just nu….tips på liten väska: Michael Kors liten med guldkejor/läder som remmar, passar att plocka ner mobil och pengar och kort i👜ligger en under granen till mig 😊hoppas ni får en härlig jul och att Elin får må bra det är ju det viktigaste av allt att ens nära har tdet bra💕du verkar va en helt fantastisk mamma/människa 😊ha det bäst!

 6. Åh så fin bild på dottern din! Blir glad nör jag ser hur pigg hon ser ut. Och du, hälsa henne att en snygg kort frisyr blir skitsnyggt på henne, värsta fotomodellen ju, ärligt alltså.
  Ha nu en jättemysig jul! Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *