Att ta jullov

 
 
Vi har haft som tradition de senaste åren att träffas och äta frukost på hotell och fixa sista julklapparna innan vi går på jullov jag och min man. Idag var det den dagen och det blev frukost på Ekoxen i Linköping. Så värdefullt att få sitta och prata och ta den där tiden och få vara lite själva. 
 
 
 
 
Sedan hade jag bokat varsin massage till Kalle och mig på p.a.u.s. Det behövde verkligen han, de tyckte att han borde gå oftare för sin onda nacke. Han kom också på att ta ut sin friskvårdspeng och sätta in på ett kort innan det brinner inne så nu kan vi boka massage tillsammans fler gånger. 
 
 
Hittade också ringen som jag haft i några år som gått sönder men som jag fått så mycket beröm för och tycker så mycket om, så en ny ring blev det. Den kostar bara 199 kr men har hållit så länge fast jag är en skitgris. 
 
 
Eftersom jag inte jobbar lika mycket så har jag hunnit klart alla julklappsköp så idag gick vi till Norins ost och köpte många ostar. Det är mitt godis och typ det enda som jag vill ha i jul. Sedan blev det också en tur till Tebladet där vi köpte goda kaffebönor till vår kaffemaskin. 
 
 
 
 
Sista stoppet efter lunch var att köpa en gran, så nu står den där ute och imorgon ska den få komma in.
 
 
 
När vi lunchar pratar vi bara med varandra ..hi,hi 🙂
 
Nu ska vi göra lite mysiga saker fram till jul, inte springa i affärer. Behöver lite mat också, men inte mycket mer än så. Imorgon ska jag, mamma och Elin på julkonsert. Då ska min bästis sjunga och det är också tradition att lyssna på. Men först ska jag sitta på ändan innan vi ska fixa middag, jag ska kolla in en ny butik NA-KD här 
 
Nu blir det att sakta ner på tempot och ha det bra. Önskar er en skön fredag.
 
Kram Lotta
 
 
 
Adlinks, tipsar också om att west coast company har rea på julsaker  här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *