Fullt upp idag

 
Keramik här, ljusstake Billa gård
 
Idag har vi klarat av mycket, så nu är Lotta trött. Trodde aldrig för några månader att det skulle gå så här bra med allting. Elin klev in till nya (om hon kommer in) skolan idag och tog av sig mössan och gick där med sin 1 cm långa hår och tittade på lokaler och mötte andra elever. Så modigt och bra gjort av henne. Hon har verkligen växt i sin självkänsla sista veckorna, det är så skönt! På den skolan kan hon vara den hon är idag, det känns lättare. Vi har pratat om det mycket så hon har laddat.
 
Sedan tog vi lunch på stan, älskar luncha och sitta på restaurang och få maten serverad. Förr tyckte jag det var att slänga pengar i sjön 🙂 nu gillar jag att få ha det bra. Ikväll har vi varit på Sharpman och köpt sista julklapparna. Vi är många i släkten som vi handlar till så det blir ganska många även om alla bara får en. 
 
Nu blir det att slå in klappar och ta en glögg. Imorgon startar jag och mannen med hotellfrukost och det får ni se imorgon.
 
Godnatt vänner
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Fullt upp idag”

  1. Blir såå glad för Elin´s skull, t.om. så en tår kommer. Har nyligen själv gått igenom cellgiftsbehandlingar, så vet lite hur hon har det. Kram till er alla.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *