Jullov

Jag tänker på stunden på sjukhuset igår när jag fick träffa två av de andra barnen som vi lärt känna och deras föräldrar. Alla barnen mår bättre och gjort framsteg och en av dem hade fått positiva provsvar inför jul. Vi kom in ungefär samtidigt när vi fick veta att barnen var sjuka. De andra två med hjärntumörer och Elin med leukemi.
Så underbart att mötas där i samtal och kunna se tillbaka på det som hänt och känna att vi har det bra nu, bättre än innan och vi är på väg mot målet. Det var en fin stund. Idag är vi på väg till Elins nya skola om det nu blir så, inget är bestämt men vi har lite planer. Funkar inte det så tar Elin ledigt från skolan ett år, men hon gör stora framsteg och kan tänka sig skola i höst. Vi ska luncha på staden också och göra lite inköp osv.
Sedan ska vi på kvällsöppet till Sharpman. Jag har tittat ut några sista julklappar som ska köpas och de har så mycket fint och bra där. Så tips till er. Säg hej om du ser mig 🙂 Philip behöver visst baka också till skolklassen.
Idag får min man jullov, å det ska bli så härligt att ha honom hemma i 20 dagar och imorgon ska vi mysa lite. Snart har också båda barnen lov. Alla tillsammans, bästa!!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Jullov”

 1. Hallå vännen!

  det låter som en fin stund!
  Det måst everkligen kännas stort att få uppleva den typen av glädje…tillsammanas med andra ♥

  Det låter som ni har koll på hela julen så den kommer bli lugn o härlig! Såååå skönt det är ni ju så så mycket värda.
  Önskar jag kunde komma o säga hej…;)
  I går var det ett år sedan du var o fotade hos mig…..♥ va snabbt det går!
  Ha en fin dag nu goding!
  Kraaam

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *