Fin bricka

 
 
Mitt enkla julpynt får vara kvar och framme en bit in i januari, jag tycker det är mysigt och granen vill jag inte bli av med. Tomtarna däremot har jag tagit bort. Istället har jag satt fram den fina brickan Elin köpte till mig i julklapp på ÖB. 
 
 
Jag är kvar på sjukhuset idag, vi får se om vi kommer hem och vilken tid det blir. Ska visa den fina klänningen då tänkte jag. Ikväll är det första gången på 25 år som jag inte firar med min bästis och hennes familj. Känns märkligt, men om vi kommer hem idag då kommer Elin och vi vara så trötta så vi orkar inget firande mer än familjen.
 
Ha en toppenfin dag!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Fin bricka”

 1. Förstår dig. Önskar er en lugn och fin Helg. Har just nu mycket sjukdom runt mig, så jag förstår dig. Jag gör samma, bort med tomtar men låter granen få stå ett tag och lysa. Tänker att varje liten lampa får vara en vän som behöver ljus. Kram Inger

 2. Din dotter är en riktig kämpe och ni är så fantastiska och starka i allt det här. Tack för att du delar med dig av det svåra och låter oss få följa er i glädje, och i sorg. Ett gott slut önskar jag dig och din familj och ett riktigt Gott Nytt År!
  Kramar
  Rebecca

 3. Det blir verkligen inte alltid som man tänkt sig…
  Jag fick permission över jul o nyår minns jag… Men tolvslaget orkade jag inte till det året… Hörde smällarna utanför, låg under täcket i min säng och kramade Tyra så hårt… Hon som då straxt skulle fylla tre…
  Nästa nyår blir bättre <3
  Ha en fin kväll fina Lotta!
  Önskar dig och familje ett Riktigt Gott Nytt År!
  Glöm aldrig, ni är fantastiska allihop <3
  Varma kramar Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *