Vi kom hem och firade nyår

 
 
 
 
Att fira in nyåret på sjukhuset var inget som man direkt längtar efter men vi vet ju att en del saker går inte att styra över när Elin har cancer måste vi bara vänta och se. Värdena visade redan på morgonen att det såg bra ut och att vi troligtvis skulle kunna åka hem redan på eftermiddagen. Sedan på eftermiddagen visade det att de inte sänkt sig något så vi fick vänta till kl 21. Så min mamma och bonuspappa kom in och gjorde oss sällskap och barncancerfonden bjöd på buffemat. Så himla fint gjort av dem.
 
Sedan kl 21 kom det härliga beskedet att värdet sänkt sig så Elin fick åka hem, tjohhooo så härligt! Kalle och Philip hade varit och handlat och förberett allt ifall vi kom hem annars skulle de kommit in och fira nyår med oss. 
 
 
 
När vi kom hem så lös marschaller och där inne stod våra älskade killar redo med trerätters. Lycka!!
 
 
Ursäkta suddiga bilder, jag struntade i blixten 
 
 
Det blev hummer till förrätt, oxfile till varmrätt och saffranspanacotta till efterrätt. Philip hade dukat så fint och maten hade de fixat tillsammans.
 
 
Kl 24 skålade vi i snön sedan stupade vi i säng och vaknade med nackspärr 🙂 men nu är vi hemma igen. Elin har lågt hb och kommer troligtvis få fylla på med blod, hon ska ha den sista sprutan i benet om 10 dagar. Hörde ni ordet sista, så lycklig för det. Sedan blir det några veckor till nästa dropp. Men nu är det nytt år 2016 och idag kan jag säga att nästa år slutar Elin sin behandling, nästa år!! 
 
 
 
Jag har tänkt att göra en årskrönika och så inlägget på den underbara klänningen jag skaffat mig. Så snart kommer mera. Men först måste jag pusta ut lite och njuta av att vi är hemma alla igen 6 dagar och det känns så skönt. Första  dagen på nya året och jag har så många tankar om det som jag skulle vilja dela med mig av. Men först slänga mig i soffan och bara dega och surfa runt lite. 
 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

21 reaktioner på ”Vi kom hem och firade nyår”

 1. Så underbart att ni fick komma hem iaf!!!
  Å vilket firande. Så underbart att vara ett så fint team som ni är <3
  Här degas det med idag och snart blir det filmmys!
  Ha en fin kväll, denna årets allra första.
  Kramar Anna

 2. Gott nytt år! Du är så stark och samtidigt "mänsklig", jag beundrar dig för detta och för att du bjuder dina läsare på din fina, inspirerande blogg!

 3. Önskar er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR 2016…!! KRAM till er alla! Så fint du hade skrivit, jag beundrar dig verkligen! Ett så underbart stöd du har av din fina familj. All heder åt killarna som hade gjort så fint till er, så ni verkligen fick ett härligt välkomnande hem, med god mat o fint dukat!! Upplyst o fint ute också, säger bara vilken familj!!!! Skönt att det löste sig för Elin o ni kunde åka hem tillsammans….KRAM!

 4. Vad fint med ett nyår hemma, mysigt. 🙂
  Det hade vi i år med familjen också…kunde inte bli bättre!

  Fina bilder och maten ser god ut.
  Gott nytt år!

 5. Vilken underbar familj ni verkar vara! Jag tycker Philip verkligen är en fin kille. Så duktig med matlagning och dukning. Stark verkar han också vara. Så bra att du och din man inte låter honom stå tillbaka p.g.a Elins sjukdom.
  Önskar er ett verkligt GOTT NYTT ÅR!
  Kram till er alla!

  1. Ja han är väldigt duktig med mat och bakning, han fått lida mycket och mått dåligt men vi har hela tiden tänkt på honom. Skönt att vara två, jag skulle inte orka allt själv. Kram Lotta

 6. Jag kommenterar aldrig men har följt dig länge!
  Blev så glad när jag läste inlägget! Önskar er och speciellt Elin allt gott inför 2016! Hoppas det blir fantastiskt!
  Kramar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *