En skön dag med sol

 
Har haft en superskön dag! Är jättetrött i kroppen och har träningsvärk (har gjort knäböj och lite annat några dagar) men ååå vakna till sol imorse. Bild från vår balkong.
 
 
 
Det är så himla mysigt när man får gå och dra och allt får ta lite tid. Dricka kaffe, lägga upp benen på en stol och fundera över dagen. 
 
 
  
Jag har lovat att fixa bankkort till ungarna sådär i ett år nu så det ville Philip att vi skulle göra idag. Men först ville jag ut i solen och till djuren. 
 
  
 
 
 
Att klä på sig, gå ut i tystnaden och möta solen är livskvalite..Jag har min lilla vän Findus med mig vart jag än går. 
 
 
 
 
 
Sedan drog jag bara på mig mössan och satte på solglasögonen så tog vi hämtade paket och åkte till banken. 
 
 
 
 
Philip var så fin i sin nya jacka han fick i julklapp. Fyndade på rea.
 
 
När jag kom hem så fick jag prova min fina klänning från Sofia Moore, ni ska få se mer av den på nyårsafton. Ska kolla med dem om vi kan fixa en rabattkod också. Den satt superbra och jag vill ha en till sådan klänning som man kan ha på bröllop. Den förra var toppen, men den här sitter ännu bättre och inget hål mellan tuttarna 🙂 
 
 
 
 
Innan solen gick ner så hann jag ut och springa 4.5 km. Jäklar så tungt det gick men jag tog mig runt i alla fall. Nu gäller fasta för mig fram till lunch (kaffe brukar jag unna mig) och så träning 3 dagar i veckan framöver. Lite striktare lchf mat också som jag mår bäst av. Slängde mig i badet när jag kom hem och katten såklart var med. Han är så social. 
 
Imorgon åker jag till sjukhuset men jag har ordnat lite inlägg på bloggen när jag är där så titta in om du vill.
 
Nu blir det middag med sonen.
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

16 reaktioner på ”En skön dag med sol”

  1. Du verkar så glad och positiv trots allt som hänt. Läser dig varje dag men hinner inte alltid kommentera. Fastar du för att gå ner i vikt? Behöver du inte. Du är jättefin. Kram Inger

  2. Hoppas du och Elin bra dagar tillsammans på sjukhuset. Och att vi ses snart. Va länge sen nu. Men jag förstår att de är mycket annat nu. När Elin är bättre hoppas jag på en fika med dig ♡ kram

  3. Fantastiskt att bo på landet! Det gjorde jag också tidigare, uppe i skogen låg det röda huset med vita knutar – ½ km till brevlådan och närmaste granne. Mmmm…
    Idag är jag mest impad av katten, vacker till tusen och gör sig så bra mot snön 😉
    Lycka till med allt och Gott Nytt År!

  4. Hej Lotta! Vill bara skriva att du inspererar mig så mycket på flera sätt. Gjort en "LCHF-resa" tidigare och tappade 10 kg och mådde så superbra! Nu har Jag haft ett tungt bakslag men NU kör jag igen!Måste gå en gång till!! Kram!

  5. Ojoj, vilken stilig kille han börjar bli Findus. ;)Vi har vågat oss på en ny katt efter att vi fick ta bort Molly för ca 1 år sedan. Det blev en cremefärgad kille som vi döpte till Saffran, ja jag är julgalen. 😛 Din blogg var den första jag började följa å jag e fortfarande kvar. Har fått så mycket inspiration av dig! Önskar dig å din familj ett gott 2016! <3 <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *