En dag med Philip

 
Idag var det Philips dag, han fick välja lite vad han ville göra med mamma. Så första stoppet var att köpa ps4. Han har önskat sig pengar i julklapp och blev så nöjd när han fick hem sitt nya spel. Bilderna är lite blandat från kameran och mobilen, det är inte så skitnoga när vi borta tänker jag 🙂 
 
 
Jag hade som förslag att åka iväg till Stockholm och sova över eller nåt annat, men han är nöjd över att inte åka så långt. Då tänker jag att när man är så gammal så är det viktigast att man gör något tillsammans, inte vart man åker. Så vi åkte in till stan. 
 
 
Vi körde vi lite lunch på stan i Linköping, han fick välja. Ghingis är toppen och buffe för 99 kr. 
 
 
 
 
Sedan överraskade jag med lite bowling. När Philip var yngre så tyckte han det var så jobbigt om man var bättre än honom, men nu när han är större kan han ju ta att morsan är bättre 🙂 
 
 
 
 
 
 
Innan vi åkte hem avslutade vi dagen på cafe. Är det något som jag uppskattar  så är det att få sitta och prata och få den där tiden att dricka kaffe eller äta en god middag. Att få större barn är minst lika trevligt som när de är små. Älskar att kunna göra saker med dem som de uppskattar och sitta och prata om saker. 
 
 
 
 
Imorgon har vi en till egen dag innan jag ska till sjukhuset och byta av Kalle som är med Elin.
 
 Ikväll blir det skaldjur och hoppa i badet och Elin hon har det också bra på sjukhuset för hon har rätt inställning och tar det för var det är. Älskade unge! Vi försöker alla göra det bästa vi kan utifrån det liv vi har nu, man måste leva i nuet och fortsätta älska livet. 
 
 Bra dag!
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”En dag med Philip”

  1. UCH det där med cancer 🙁 själv va jag på tredje nålsick prov idag på Sahlgenska efter de hittat nåt i höger bröst de tror de är bara en bindvävsknuta men inte kul vänta svar ändå. Jag önskar dig ett Riktigt Gott Nytt År och God fortsättning!

    Idag visar jag mitt nya kök och stolar på bloggen:)

    LOVE Maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *