Snö och Icebug

Kläder här, skor & mössa  här 
 
Tjohoo så glad man blev när man fick snö utanför fönstret. Vi älskar snö och årstider i vår familj så ut i snön och ha det mysigt en stund. 
 
 
Äntligen fick jag användning för mina nya skor från Sharpman, Icebug. De är så bra att gå med, ska ha dem på mina promenader i vinter. Vi gav svärmor och svärfar det i julklapp och de blev så glada för det. 
 
 
Imorgon ska jag umgås med Philip och hitta på lite roliga saker med honom när Elin och pappa i huset åker till sjukhuset. Det ska bli så mysigt att vara med honom några dagar och hitta på lite saker. Sedan byter vi och då blir det sjukhuset för mig och jag får vara med Elin. Det har blivit en bra kombination för oss.
 
Ha en bra kväll!
 
Kram Lotta
 
Vill du glittra till nyår så kan jag tipsa om att kolla in här 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Snö och Icebug”

 1. Åååååå så härligt med snöööööö!
  Här har det regnat och blåst heeela dagen lång…
  Så Annapanna har rensat på dotterns rum och städat ut granen som barrade så man blev tossig 😉
  Hoppas allt går fint imorgon på sjukhuset <3
  God fortsättning!
  Kramar Anna

 2. Jag blir sååå glad de gånger jag ser skor bed dubbar på folk eller folk med "lösa" broddar att sätta på skorna. Mycket skönare på promenaden! Här i norr (luleå) har vi väldigt isigt just nu – trots minus 15 grader. Så gissa vad vi har på fötterna?!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *