Elins fond

Elin har nu startat en fond i hennes namn ”You are beautiful just the way you are” där alla gåvor går till barncancerfonden. För oss kom cancer över en natt från ingenstans så hade vi en sjukdom i familjen som är dödlig och hemsk att förstå.
 
Tack vare den sjukvård vi har och den forskning som gjorts de senaste tjugo åren så har Elin en möjlighet att överleva. Fortfarande finns det mycket forskning som behövs göras för att barn och ungdomar ska kunna överleva cancer och för att minska de biverkningar som blir av mediciner och som i vissa fall leder till döden.
 
Vill du stödja Elins fond så kan du antingen skriva in ditt namn eller vara anonym. Det går inte på något sätt se hur mycket du bidrar med. Varje krona är värdefull, om det så bara är några kronor. 
 
 
På fotot är Elin i början av sin behandling när hon precis tappat håret och cellgifterna fortfarande inte tagit greppet över hennes kropp. 
 
Du hittar fonden HÄR
 
 
Elin hälsar er alla att hon ska kämpa igenom dessa år och tackar alla dem som vill stödja hennes fond i kampen mot cancer.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

15 reaktioner på ”Elins fond”

  1. Kära, fina Lotta! Såg om den fantastiska fonden inne hos Katarina och sa till maken direkt att vi ska skänka pengar till detta värdefulla ändamål. Så det är gjort och det känns så innerligt bra att kunna bidra till detta. En stor varm kram till hela er fina familj från oss här uppe i norr. Vi läser om er varje dag, tänker på er varje dag och önskar er allt det bästa.

  2. Såklart man vill skänka pengar till denna forskningen. Våra barn är ju framtiden! Känns så bra i hjärtat när man kan hjälpa till och som mycket annat så är vi starkare tillsammans. Stor kram till er!
    Kram Martina i Varberg

  3. Vilket fantastiskt initiativ! Klart jag vill vara skänka en slant! Jag beundrar verkligen ert mod och positiva inställning till att detta som ni får gå igenom!

    Kram

  4. Självklart skänker jag en peng till Elins fond! Jag tycker att ni är fantastiska och beundrar Elin för hennes mod och kämparvilja. Ni är verkligen något man ser upp till!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *