Bil på service och ge blod

 
 
Idag har jag varit iväg hela dagen och nu är man trött. Jag orkar inte så mycket längre…., men det är väl kroppens sätt att säga ifrån att man ska ta det lungt. I vilket fall kanske det inte är så konstigt. Jag hade bilen på service så jag gick i 2.5 timme och tittade i affärer. Det blev bra motion och skoskav 🙂
 
 
Idag har jag också sminkat mig med sminket som ingår i kittet från Yves Rocher som man kan köpa här . Gillade speciellt det fina läppglanset. Vem vill inte bli en sexy pulp :)) ha.ha. 
 
 
Armband här & här 
 
 
Gillar väldigt mycket blusen också som jag hittade på Esprite för ett tag sedan i stan, de har många olika pailsleymönster nu. 
 
 
Jag var inne på på Blomsterlandet, blev sugen på att pynta om entren lite. Men jag hade ingen bil så det blev inga inköp. 
 
 
Sedan var jag och skulle kolla om jag fick ge blod, men kvinnor ska ha ett hb på 125 och jag hade 124 så det är normalt men en för lite för att få lämna blod. Så synd!! På vägen hem plingade i telefon och då hade min vän Katarina skrivit om Elin på hennes blogg. Blev väldigt glad för det att ni är så många som tänker på oss på olika sätt. 
 
 
Imorgon skulle vi ha åkt till skolan som Elin ska söka in på, men nu har hon fått lite feber och har jättesvårt att gå igen pga av droppet hon fick förra veckan så imorgon blir det vilodag. Inatt hade Elin ont och vi var vakna, hon går på morfin tills det onda försvinner.
 
På fredag ska jag och Philip ha en egen mysdag när han slutar skolan och till stan själva och titta på kläder och ta en fika. Det längtar jag efter. Vi behöver lite egen tid och Philip har växt ur snart allt i garderoben. 
 
Kram Lotta
 
Yves Rocher – samarbete 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

12 reaktioner på ”Bil på service och ge blod”

 1. Testa att gå dit igen! Blodvärdet kan variera från dag till dag och även under dagen. Om du var så nära så kan det mycket väl fungera nästa gång! Eller så boostar du kroppen med järnrik mat först 😀

 2. Jag är sen en tid tillbaka blodgivare. Jag uppmanar verkligen alla som kan att hjälpa till att göra det. När man får det där sms:et att blodet man gav har kommit till nytta för en annan patient känns det så bra i hjärtat.

 3. Du har alltid så vackra kläder Esprit är mitt favvo märke också! Blusen är så fin! Kram till dig för att du orkar inspirera oss 💖 jag försökte också bli blodgivare men hb för lågt tyvärr Kram Rita

 4. Du är minsann alltid fin Lotta och du passar verkligen i rosa.
  Jag ville ju också bli blodgivare men hade för lågt Hb… tänkte testa om några år igen..
  Jag överlevde ju min första förlossning tack vare någon annans blod…
  Kajsa däremot har redan givit sin första omgång så det känns bra att någon i familjen kan bidra.

  Philip är ju bara så makalöst duktig! Himmel så mysigt med en kille som fixar o donar i köket….kan man låna honom ett tag…;)

  Hoppas Elin är pigg så hon orkar med sin julklappslek…
  Vänner är ju bland den bästa medicinen..
  Kram fina du och ha en underbar helg!

 5. Jag läser ofta din blogg, du skriver väldigt bra. Jag lämnar blod och sist när jag var där så frågade jag hur många gånger jag lämnat blod 50 gånger fick jag till svar.
  Kram Birgitta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *