Årets julgodis

 
 
I år gjorde jag så att jag köpte hem massor av olika saker för att göra julgodis så fick barnen hitta på som de ville. Fyra olika sorter blev det som står i små burkar i kalla uterummet och väntas på att ätas upp till jul. Till Kalle och mig köper jag praliner i mörk choklad. Bilderna är från förra veckan. 
 
 
Philip han är jätteduktig på allt som gäller matlagning och bakning m.m. Han har den där känslan i sig och så tycker han det är kul. Men nu har han kommit på att han vill inte jobba med mat , men han vill bli som pappa en sådan som lagar mat till sin familj. 
 
 
Det blev inga recept som han följde utan han bara hittade på lite. Så jag vet inte vad han gjort. När barnen är i köket så får de göra som de vill, jag hjälper bara till om de ber om det. Philip kan laga hela måltider utan be om hjälp, han är nästan duktigare på det än mig. Jag tycker själv det är roligast när man får hitta på som man vill utan att någon säger, gör så, tänk på det här…osv.
 
 
Längtar tills imorgon då han och jag ska till stan själva. 
 
Nu är vi inne på veckorna före jul. Hoppas ni slipper stress och press. Jag har tre klappar kvar som jag ska fixa imorgon, sedan är jag klar.  Det här med klappar till familjen så tänker jag mer på upplevelser som vi kan göra även efter jul. Så det blir lite lagom med klappar och så ska vi hitta på saker tillsammans. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Årets julgodis”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *