Att få vara hemma

 
Städning är gjord så det duger, det innebär att jag plockat och dammsugit och fått ordning på tvätten. Den där duktiga Lotta som gjorde allt så perfekt förr har flyttat ut 🙂 här ser det ut som kriget emellanåt men jag bryr mig inte.
 
Ikväll ska jag jobba lite, det blir ca en timme om dagen och det kanske utökas framöver. Ska också titta över min lista över det som jag vill hinna med att handla. Att vara före sin tid och planera underlättar mycket. Jag ser det som positivt att jag får vara hemma mycket med Elin. Det går inte får det på något annat sätt just nu men det funkar jättebra. Jag hinner det jag vill och slipper stress och det är en skön känsla. Sedan har jag inte samma krav som innan. Är det något som jag gör nu är det att prioritera livet, hinna tänka och bara vara. Det är en konst för mig för jag älskar ju vanligtvis att ha ganska mycket att göra, men den personen finns inte just nu. 
 
Bäst att sätta fart här så jobbet blir gjort, ta hand om er och jag hoppas ni har lite julefrid. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *