Vi har blivit med matta

 

 
Idag ska vi mest mysa på förmiddagen, Elin har skola och jag brukar försöka göra så mysigt det går på morgonen med tända ljus och elda i spisen.
 
På eftermiddagen ska vi iväg, jag och Philip. Det var länge sedan vi var själva. Bara sitta och fika länge och kolla in musikhjälpen som kommit till Linköping och hinna prata.
 
 
Så måste jag visa er så mysigt det blev i vår matsal. Vi har blivit med stor matta, en med färg som gör rummet mer varmt och ombonat. Den täcker nästan hela matsalsrummet och heter Herringbone. Jag har funderat rätt länge vad som passar, men jag gillar blått så mycket så det fick det bli. När barnen var små så var det ingen matta under bordet direkt 🙂 Jag vill ha mer värme i rummen och mindre svart. 
 
 
Mattan finns hos The sofa Store
 
Nu önskar jag er en skön helg, om det blir som vi tänkt oss kommer våran bli toppen men det vet man aldrig så vi tar en dag i taget det brukar bli bäst så. Först tar vi fredag och nu är det bara några dagar kvar till jul, härligt!! 
 
Kram Lotta
 
 
 
 
Detta inlägg är publicerat i samarbete med The Sofa Store

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Vi har blivit med matta”

  1. Så fint med stora mattor. Den där var ju precis lagom med mönster och lagom med färg.

    Det blir en jätteskillnad med matta jämfört med helt utan. Ett tag hade jag för mig att jag ville vara utan matta både under matbordet och soffbordet i vardagsrummet för att jag ville ha stilrent. Men fy vad hårt det blev. Jag släpade in de gamla mattorna igen för nåt år sen, och har ännu inte bestämt mig för vilken ny matta jag vill ha. Jaja, ingen brådska!

    Ha en fin fredag!

    Kram Lena

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *