Mysdag med Philip

 
Alla bilder från mobilen
 
Under tiden Elin har varit sjuk så har Philip fått stå tillbaka lite. Vi har verkligen jobbat på att inte glömma bort honom, men visst har hans tid minskat när Elin varit som sjukast. Han har fått åka på sina träningar, kunnat vara med vänner men tiden med en förälder och göra något kul har inte varit många. Sedan har ju han fått levt med rädslan att han syster är sjuk, vad kommer hända, hur mår hon osv och så höra henne skrika på nätterna och dagarna av smärta och kunnat gå i skolan i allt det jobbiga osv. Så han har haft det tufft. Så idag var det dags att göra något kul att överraska honom och bli lite bortskämd. 
 
 
Vi startade vår dag på cafe, där han valde räksmörgås och chokladboll. Ja jösses vad en kille i hans ålder kan äta. Sedan var det dags att köpa något nytt fint att ha på sig i jul. Under tiden Elin varit sjuk har Philip växt ut massor av kläder i garderoben och vi har inte fyllt på. Han sa häromdagen att han rensat och inte hade så mycket kvar, så då bestämde jag mig för att åka till stan och överraska honom med lite inköp. 
 
 
Några köpt på herr, en på dam finns också tex. här 
 
Philip han är den som hellre köper få saker på ett år men fint och lite dyrare. Elin är precis tvärtom, hon vill ha billigt och mycket. Tre fina tröjor blev det i för tidig julklapp. Bättre han får välja själv för han har inte önskat sig så mycket i år och han vet vad han vill ha.
 
 
Skor här , Pappa Kalle ska få en julklapp också. 
 
Så behövdes det ett par skor också. Egentligen en jacka och byxor med men det får han vänta med tills efter jul. Han har väntat på att börja växa, han nämligen nästan minst av alla killar och det är inte kul enligt honom 🙂 
 
 
Sedan när han kom hem så ville han prova och mamma fick ta kort. Att Philip inte är så ofta på bloggen är att han inte vill. Barnen får själva bestämma om de vill vara med och om jag skriver om dem. Vi pratar om det hela tiden. Elin tycker det är ok att vara med på bilder och att jag skriver om henne, hon läser allt och känner att det blir som en dagbok. 
 
Mina barn är väldigt olika, underbara på var sitt sätt. De har olika saker de behöver jobba på, olika saker de är bra på, olika saker som de vill göra i livet osv. Jag älskar att få följa dem på resan att växa upp. Nästa gång vi ska ha vi ha mysdag tillsammans när Elin är inlagd på sjukhuset, då ska vi göra något något annat istället. En upplevelse kanske men det kan jag inte berätta för då blir det ingen hemlis.
 
 
Suddig bild, men det bjuder jag på 🙂 
 
Kalle har hällt upp bubbel, vi är lediga i tre dagar nu. Elin är på tjejträff och idag firar vi att barnen fått så fina betyg. Så skål! Imorse grät jag av lycka för det händer så mycket hela tiden och jag hinner inte med. Nu har Elin slutat med morfin och nervtabletter igen och hon mår bättre. Så lyckotårar.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Mysdag med Philip”

  1. Hej! Tack så mycket för allt D delar med dig av på din blogg. Din familj och du ger mg så mycket styrka. Förstår att ni har det oerhört jobbigt men vill att n ska veta att jag tänker mycket på er och inspireras av er livsglädje. TACK och kram

  2. Ååh vad snygg Philip blev i sina nya kläder. Verkligen stilig! Han har väldigt god smak tycker jag, gillar kombon med supersnygg tröja, coola jeans och boots/kängor. Hälsa honom det.

    Tack för en fin blogg.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *