Ett riktigt växthus

 
Nu äntligen så är det dags att börja tänka växthus på riktigt borta i hönshuset, jag är en sådan person som kan drömma om saker men jag planerar inte så mycket om det inte är helt klart. Men nu har vi kommit så långt på det andra, så nu är det dags att köpa dörr och 6 stycken fönster och riva klart. 
 
 
 
 
 
 
Så här ser vårt tillfälliga växthus ut, det har funkat bra det med, alla tomater osv planterades dagen innan vi fick veta att Elin var sjuk. Det kanske var tur det annars kanske det inte blivit av. Vi har varit en vända på sjukhuset idag , alla prover var bra så nu ska jag ut och njuta av fredag och sol.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Ett riktigt växthus”

 1. Ni ska väl inte göra er av med det vackra tillfälliga växthuset? Det är så galet vackert och man kan aldrig få för mkt av sånt. 🙂
  Skönt att Elins prover visade bra resultat.
  Kram

 2. Ska bli spännande att få se det färdiga resultatet! Men det "tillfälliga" växthuset ser också så mysigt ut. Älskar det vit lilla skrivbordet…eller vad det nu är. Ni tar väl vara på det?
  Gott att Elin mår bättre, så att ni alla får "hämta andan" och njuta lite mer!
  Kram, Gunilla

 3. Härliga bilder!. Det är så kul att odla sina egna grönsaker och frukter!.När man sedan har ett orangeri/växhus blir det ännu roligare!. Önskar er en fin Fredag kväll!.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *