Lång dag

 
 
Låååång dag på sjukhuset idag, vår fjärde dag i rad men Elin börjar bli lite bättre och kan äta lite igen. Smärtlindringen fungerar bättre, men hon är väldigt trött av mediciner och hon kan inte gå själv. Mindre barn slutar ofta gå när de får cellgifter, Elin kan gå med stöd men de har sagt att hon haft det tufft nu ett tag, lite för tufft. Vi behöver få lite energi till nästa veckas inläggning. Påfyllning av blod idag och kan bli lite andra blodsorter i veckan. Vi kämpar på, det går bra och idag var en riktig bra dag.
 
Men imorgon ska jag fixa mina naglar och ha liten egentid och ikväll har jag varit på promenad med min bästis. På måndag börjar min minsting 7:an tänk vad tiden går. Så jag måste fixa lite skolgrejer imorgon och kanske lite påfyllning av lite kläder. Jag försöker att leva med att inte ha dåligt samvete för jag inte hinner lika mycket att vara honom, att lägga skuld på sig själv blir bara värre. Dagar kommer när vi kan vara tillsammans också. Han har det bra också, idag har han haft picknick och badat i poolen med mormor.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Lång dag”

  1. Jag följer din blogg sedan en tid tillbaka. Det började med att jag sökte information om inredning och jag har fått mycket inspiration från din härliga blogg! Inte minst din fina trädgård :-)Jag är väldigt berörd av det som er fina Elin går igenom nu. Som förälder kan jag bara föreställa mig hur tufft det är för er alla i familjen. Men du verkar så sund i dina tankar, och Elin kan inte ha en bättre familj runt sig. Så mycket värme, det känns. Grattis till din son som börjar 7:an! Det gör min äldsta också på måndag!
    Kram från en trogen läsare
    Cecilia

  2. Heej! Jag undrar om det finns någon som skulle vilja hjälpa mig att göra en header?? Kommer vara stel rent och rätt lätt att göra då jag inte ska ha så mycket blurr i den. Och vill gärna kunna få lite alternativ innan man bestämmer sig.

    http://nouw.com/Nettan

  3. Fin kille och söt katt!! Jag tycker att ni är FANTASTISKA som klarar av allt ni har omkring er. Stor KRAM till er alla!! En extra till Elin, beundransvärd på alla sätt! 🙂

  4. Lotta du är en helt fantastisk mamma! Jag är inte alls säker på att jag skulle vara lika fantastisk, men till lika vet jag av egen erfarenhet att man nog klarar av mer än vad man tror💗 Tänker på er ofta fast jag inte känner er på riktigt, men kanske jag berörs mera för att mina barn är ungefär i samma ålder som dina. Ha det bra och en stor kram till dej och din familj❤️❤️❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *