Skaffa höns

 
I tidningen Land hittar ni ett reportage om vårt hönshusbygge, skribent Pia Kammeborn. Hoppas det kan inspirera någon som är sugen på hönor. 
 
 
Imorgon åker vi och hämtar några fler blommehönor som jag beställt, de är bara 9 veckor gamla så vi får vänta på äggen. Sedan är det fullt tills det blir kycklingar i vår. 
 
När jag kommer tillbaka från min resa och innan det blir för kallt så ska mitt arbetsrum målas. Men idag ska vi fixa med lite annat. Nu är hönshuset klart så nu är det målning på huset som gäller. 
 
 
Ha en skön dag!
 
Kram Lotta
 
Mer om höns hittar du här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Skaffa höns”

 1. Det samma till dig Lotta! jag läste det fina reportaget i Land igår. la även fram det så där lite nonchalant för maken för att maken skulle se det också…;) vi får väl se vad det kan leda till !

  Kram och trevlig resa! Anna

 2. Jättemysigt reportage….jag skulle gärna vilja ha lite höns hos min särbo, som bor på landet…MEN han vill inte det,tyvärr!! Kan kanske locka honom med att visa detta fina 🙂 TACK!!

 3. För ca 15 år sedan hade vi höns och det var verkligen mysigt. Dock hade vi räv och ormvråk som uppskattade hönsen 🙁

  Om vi hade haft passning när vi åker på semester så skulle jag gärna ha höns igen! Trevliga individer, matresterna blev till nytta och så himla goda ägg vi fick!

  Får ta mig till biblioteket och läsa artikeln!

  Syns på onsdag! 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *