Enjoy candles

 
När jag kommer hem från Spanien så ska jag fota ett höstjobb, så jag köpte in dessa ljusen till det. De får bo här på bänken så länge. Jag älskar dem!, så himla fina. Jag har sett liknande ljus att  i olika butiker men inte köpt eller fastnat för några innan. Men dessa är så äkta. 
 
Dessa Enjoy candles som jag valde har 10 års garanti, går på två batterier i 450 timmar och är gjorda av vax. 
 
 
 
Ljusen finns tex, i denna butik här 
 
Man kan ställa in dem på timer också. Vissa saker kan jag bli sådär överlycklig över och så blev det med dessa. Jag kommer bära runt på dem, sätta dem lite överallt och ha massor av nytta av dem på mina bilder. 
 
Jag jobbar hemma idag, massor att göra. Ska försöka ta mig ut en stund igen för vädret är så härligt och jag behöver klippa gräset. Ikväll ska vi däremot på restaurang hela familjen med min bror och sambo och äta tapas, det ska bli så mysigt. Han har fyllt år och får det i present av mig.
 
 
 
Fin fredag till er!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Enjoy candles”

 1. hej, jo visst är de fina! Har endast köpt ETT styck, ville testa,tycker de är dyra…MEN så naturtrogna! Vill ha flera! Maken trodde jag glömt släcka vårt ljus i fönstret. Så äkta ser de ut.
  Får spara…hihi
  Kram och soliga septemberhälsningar
  lena i blekinge

 2. Ja det är suveräna ljus! Barnen kan nu göra som jag gjorde som barn dvs somna till ljus bara det att jag behöver inte vara rädd för att huset ska brinna ner.
  Kram

 3. Så otroligt fina, jag har sett dem på lite andra ställen och tänkt beställa men har inte kommit till skott än :).

  Ha en toppenhelg, snäckan!!
  KRAM

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *