Nytt balkongräcke

 
Nu när hönshuset är klart så funderade vi på vart vi skulle fortsätta på huset, det finns hur mycket jobb som helst. Men jag fick min man till att börja med framsidan så kanske vi kan ta lite hjälp med baksidan och sidorna nästa sommar istället. Både vill få fint hemma, men vi måste prata ihop oss så vi tänker samma sak. Sedan är det ingen av oss som bara vill lägga tid på att renovera. Några timmar varje helg eller vardagkvällar blir det oftast. 
 

 
Balkongen har varit ful länge och golvet , men eftersom vi inte vill ha allt för många olika projekt igång så har den fått vänta. Men nu tar vi tag i den. Köper virke, nya stuprör, färg på väggen, nya lampor m.m Att renovera är kostsamt så det gäller att verkligen koncentrera sig på några saker åt gången. Det är viktigt för oss att det blir klart också. Balkongdörren bytte vi i somras så den är ju fin nu. Balkongräcket ska bli enkelt och stilrent, bort med krusiduller. Det blir samma sedan på altanen mot poolen. 
 
 
På bild ser det alltid bättre ut, så ibland är det bra med lite närbilder. Så då är vi igång och jag ska försöka lägga färdigt stenen när jag kommer hem från Spanien.
 
 
Nu blir det pizzakväll här med en mumsig efterrätt, ska tipsa er om den imorgon.
 
Ha en skön kväll.
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Nytt balkongräcke”

  1. Det låter så mysigt att hålla på och pula med huset sådär. Ja det kanske inte är kul irl att alltid renovera men det låter mysigt.
    Och fint blir det!
    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *