Kost och träning i Spanien

 
 
Tjohoo nu åker jag till Spanien en vecka. Så himla roligt det ska bli. Det är egentligen en kom igång resa som du kan läsa om här, men för mig är det en fortsätta resa 🙂 fortsätta att äta lchf och träna. Jag är ju i stort sett klar med vikten men lite mage har jag kvar. 
 
 
Jag vill så gärna träffa de här tejejerna också Åse, Anna och Maria. Tre tjejer som jag följt och beundrar. Detta har varit en resa som jag ger mig själv för att jag ibland utsätter mig för läskiga saker, att jag ger mig ut och tränar även om det inte alltid är kul osv.  Att jag varje månad jobbar på att dra in min egen lön, den där drivkraften ska få belöning tänker jag för nu kan jag det. 
 
 
 
Nya träningskläder blev det från Röhnisch.  För två år sedan när jag började träna hade jag aldrig ägt sådana kläder. Då var jag en soffpotatis och det var helt okej då för jag ville inget annat då.
 
Programmet som vi får kan du läsa här , det blir träning varje dag utom en. Bloggen uppdateras som vanligt och bilder från Spanien kommer när jag hemma igen. Det kommer även fotas reportagebilder och bilder på Åse till hennes nya bokprojekt. Så happy att jag ska få göra det.
 
Ta hand om er!
 
 
Kram Lotta
 
 
Mer om hälsa kan du läsa här om du scrollar lite
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

17 reaktioner på ”Kost och träning i Spanien”

 1. Hoppas du får det underbart på din resa! Jätte fina träningskläder och det piggar alltid upp:-) själv ska jag upp till Åre i kväll för att njuta av hösten och Åre marknad. STOR KRAM Helene

 2. Jag älskar att träna, så himla skönt! 🙂

  Vore så himla snällt om du ville kolla in min blogg! Och kolla jättegärna in en sida jag rekomenderar i mitt senaste inlägg!
  Kram!♥

 3. Kör hårt bruden! Det där kommer du att fixa lätt bara om du ge allt 😀 och du har sjukt fina träning kläder också, älskar rosa 😉

 4. Spännande med en sådan resa. Det skulle jag gärna vilja göra. Får man fråga hur mycket det kostar? Ha en mysig resa! Sitges ska vara jättefint. BArcelona är underbart!

 5. Gud vilken rolig grej att göra! Låter sjukt kul, även för den som inte alls är motiverad att träna för att få motivering, men även gemenskapen som träningen tillför!

 6. Hejsan! Klev precis in till din blogg och läste lite om ditt kortfattade presentation och skollat lite i bloggen och tycker den är urhärlig med många tips och trix. Det är så att jag precis startar min blogg och min dröm är att den en dag skall bli lite större och få några fler läsare, och tänkte fråga dig, har du några tips om hur man lyckas bli större inom detta?

  Jag såg att du är utbildad lärare men jobbar med med din dröm idag. Och min dröm är en vacker dag att även få göra något för min egen skull, och som gynnar mig, kanske bli egen företagare. Du är en stor inspirationskälla!

  Tacksam för svar 🙂 Mvh / Emma

  1. De första två åren la jag ca 2-3 timmar på bloggen med att skriva kommentarer , det tar tid men det är grunden . Sedan lära sig fota och skriva . Skaffa en egen stil osv. Lycka till. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *