Att vara iväg

 
När jag är borta förväntar jag mig att det ska vara som vanligt hemma. Min man dammsuger lite, lagar mat förhoppningsvis klipper gräs, tvättar osv. Det är skönt jag behöver inte tänka på sånt när jag åker bort, jag förutsätter att han är vuxen och klarar sig och barnen precis som jag måste göra när han är borta. Sedan tycker jag det är svårt att vara hemma själv om proppen går, eller något går sönder men det får man lösa. Jag är nog ganska självständig och jag oroar mig aldrig när han är hemma själv. Jag mer den personen som glömmer bort att ringa hem. 
 
Sedan brukar jag köra med att du får åka och ha kul och då får jag åka och ha kul genom rimliga gränser såklart 🙂 Kul ska jag ha, idag blir det andra dagen i Spanien.
 
 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Att vara iväg”

  1. Åh, vad jag känner igen mig. Jag är också en sådan som ibland glömmer av att ringa hem och jag får alltid dåligt samvete.

    I helgen är det istället jag som, tillsammans med lilleman, är hemma själva och då njuter jag av möjligheten att bestämma helt själv.

  2. Ja varför skulle han inte klara av det din händige man 🙂 Jag är inte ett dugg orolig om/när jag åker iväg och lämnar sambon hemma med sonen och huset. Allt sköts i sin ordning. Vore jag det minsta orolig skulle jag nog fundera på varför vi är tillsammans. Jag å andra sidan är väldigt mycket själv hemma då han jobbar borta mycket och det är bara att se till att klara sig. Men visst är vi bra på olika saker och det är skönt att kunna komplettera varandra.
    Sköt om dig och hoppas du har det riktigt bra på din resa.
    Kram Josefin

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *