Att ladda för att åka hem

 
Nu är det sista dagen här i Spanien eller jag har nästan hela onsdag också, å ni ska få se och veta allt när jag hemma igen. Nu längtar jag efter min familj, mitt hus och mina djur. Ni vet den känslan…jag älskar åka bort, men jag älskar ännu mer att komma hem. Här har varit fantastisk. Jag har växt som människa.
 
 

Jag älskar hösten, så nu hoppas jag det finns kvar lite fina färger när jag dyker upp imorgon.

 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Att ladda för att åka hem”

 1. Det låter verkligen som du haft en helt underbar resa.
  som den sommarflicka jag är så är sommaren min bästa tid på året. Tycker det är lite vemodigt när hösten gör entré.. Men det mysiga är ju att man kan kura inne, tända ljus och mysa. Det har jag inget emot 😉
  Kram Anna

 2. Vad glad jag är att jag träffade dig, Lotta och att vi hann att prata en stund vid poolen. Din blogg är fantastiskt fin, så hit kommer jag att återkomma.

  Sen ser jag fram mot att komma förbi och fika en dag och titta på hönorna.
  Kramar i massor
  Maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *