Att inte känna någon

 
Resan jag är iväg på är toppen, jag känner ingen 🙂 inte mer än bloggaren Åse 56kilo men henne kände jag bara till innan, aldrig träffat. Det är spännande att utmana sig själv. Jag tycker om människor och under mina år i livet så har jag lärt mig mycket genom det sociala samspelet genom att jobba i butik, förskollärare m.m. 
 
 
Jag är inte rädd längre för att åka själv, snarare tvärtom. Jag tycker om att åka själv. Då finns det en chans att lära känna andra och jag har valt enkelrum så jag kan stänga dörren om det blir för mycket. Hur tycker ni det är att vara själv i olika situationer? Det kan vara lite läskigt i början men jag tycker man lär sig ju mer man utmanar sig. 
 
Ha det så bra alla mina fina läsare, tack för att ni förgyller bloggen med att titta in hos mig.
 
Kram Lotta
 
Mer om höns hittar du här
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Att inte känna någon”

  1. Jag har åkt under samma förutsättningar. Jag kände ingen direkt, men oj vad man växer med detta. Att ta egenansvar för att ta kontakt med okända. När man reser själv så har det fördelen att man bara har ansvar för sig själv och kan därmed prata bort en hel kväll om man vill det. Eller om man hellre skulle vilja gå och sova, ja då gör man det!
    Det är så kull att få träffat dig, Lotta!

  2. Jag förstår dig, kan också känna så ibland då jag ska iväg på något jobbrelaterat. Fast resor gillar jag inte alls, inte ens att åka med min familj. jag är en hemmakatt. Vår store son åker dock på collegeuttagning till new York igår utan att känna något så jag har i alla fall inte överfört mina resefobier på honom i alla fall. Puh! Kram Mia
    http://happyvardag.se/2014/09/28/dreamhack/

  3. Vilka underbara bilder!
    Hittade hit för första gången idag och undrar hur jag missat din fina sida. Kommer kika in här oftare!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *