Vilken resa!

 
Jag har så mycket att berätta om min Spanien resa, vi får börja från början för att visa allt jag fått vara med om. Förra veckan på onsdagen tog jag bilen mot Stockholm för att delta i en hälsoresa i Spanien. Bilder skulle även fotas till Åses nya bok och ett reportage skulle fotas. 
 
 
I Sitges fick jag ett hotellrum med bästa utsikten och kunde vakna och somna till vågorna varje kväll. Jag träffade 40 underbara kvinnor ( saknade männen ) med olika bakgrund och med siktet inne på att få den bästa hälsan för deras liv. Många ville gå ner i vikt och lära sig mer om lchf och träning i sin vardag. En hel vecka med motion, mat, föreläsningar, yoga, pilates m.m med åldrana från 25 till 74 år. Resan fixades av The travell Gallery och i vår och nästa höst kommer det fler resor. 
 
 
Jag har varit med om så mycket känslor och tankar som jag delat med alla så jag har fortfarande lite svårt att hitta orden, det har varit en fantastisk resa och jag har funnit en alldeles speciell vän i Sundsvall.
 
 
 
 
Så jag börjar så här, så kommer ni framöver få veta lite mer för varje dag. Jag är ännu lite för trött för att tänka klart efter kommit hem inatt. 
 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

12 reaktioner på ”Vilken resa!”

  1. Vilken härlig resa du verkar ha haft. Låter ju alldeles underbart. Både min själ och mitt sinne blir lite avundsjuka på din resa. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *