Yoga och Pilates på stranden

 
Den här bilden säger väldigt mycket om det jag fick uppleva på resan i Sitges. Tänk er ett stort gäng kvinnor som inte setts tidigare som vill förändra sina liv, sin hälsa, sin vikt för att hitta sitt bästa jag. Där tillsammans i träning av Pilates, Yoga, Mindfulness, Kostlära osv möttes vi med alla våra tankar som vi bär med oss över att finna en själslig ro över oss själva. En del som kommit en väg och en del som som nyss börjat. 
 
Anna Hallen, Maria Helander och Åse 56 kilo som var våra föreläsare gjorde vår vecka så kanonbra. Jag har lärt mig så mycket om vad kosten har för vår betydelse för inflammationer i kroppen och jag vill fortsätta utöva Yoga och Pilates här hemma. Utan lchf hade jag aldrig blivit fri från min astma och allergi som har varit min största hälsovinst.
 
Nej nu ska jag fånga fredagkvällen och njuta av plockmat. Ha det så gott. 
 
Kram Lotta
 
Mer om hälsa kan du läsa här om du scrollar lite
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Yoga och Pilates på stranden”

  1. Hittade till din blogg.
    Väldigt roligt att läsa om din träning och kost.
    Blev också lite sugen på yoga.
    Hur ofta tränar du yoga och springer?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *