Hälsosamma Gojibollar

 
Nu ni har jag bakat Gojibollar, det gick på  några minuter så himla gott och smidigt.
 
Man tar 2 dl riven kokos, 2 dl mandelmjöl, 1 dl torkade aprikoser och 1 dl torkade gojibär. Sedan mixar man bara ihop det med en stavmixer och rullar bollarna och låter dem ligga och vila en timme. 
 
Receptet hittar du i boken Sött utan vitt socker hos Adlibris. Just nu till jul har Adlibris extra många fina kok och bakböcker och två av dem har jag fått äran att göra något ur för att visa er. 
 
 
 
Jag valde Sött utan vitt socker för att få lite mer baktips på hälsosammare fika. Här finna många recept som passar mig. Boken presenteras så här på Adlibris
 
Emelie Holm är en självlärd dessert­kreatör som älskar att experimentera med bakning. När hon upptäckte hur enkelt och gott det var att byta ut sockret mot mer naturliga råvaror förstod hon att det var en perfekt idé för en dessertbok.

I Sött utan vitt socker presenteras hälsosamma recept på allt från småkakor till tårtor, mousser och parfaiter. Rå choklad, nötter, frukt och bär öppnar upp en hel värld av möjligheter! 

 

 
 
Så då var det dags för en liten gojiboll till kaffet i eftermiddag:) jag kommer med säkerhet göra dem igen. Hoppas det gav lite inspiration till dig.
 
I samarbete med Adlibris
 
Kram Lotta
 
Mer bakning hittar du här om du scrollar 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Hälsosamma Gojibollar”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *