En kopp te

 
Kopp här, te här, tekanna här
 
Jag måste ha mitt kaffe på morgonen, men sedan kan jag hellre dricka te. Detta te smakar så gott så det kan jag rekommendera, du hittar det här. Det är smak av passionsfrukt och så har jag alltid grädde i. Är du kaffe eller tedrickare?
 
Nu när mitt arbetsrum kommer bli färdigmålat så ska jag leta lampor. Kan tänka mig några gamla lampor i plåt som jag spraymålar. Jag är lite sugen på loppisar och det var så länge sedan jag åkte på det. Kanske får bli lite loppisar framöver.
 
Efter vi varit i staden idag blir det sitta med höstreportage för mig. Det var länge sedan nu jag redigerade bilder så det är dags. Själv kommer jag mest vänta in alla juljobb, november är lite mellanmånad för en fotograf.
 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”En kopp te”

  1. Jag gör som du, dricker en stor kopp kaffe på morgonen, men sen är jag nöjd, det räcker. De senaste dagarna har jag mest hällt i mig honungsvatten (honung med eukalyptus) för att lindra hostan jag kämpat med i över en vecka.
    Ha det bra!
    Kram Jenny

  2. Jag är en riktig,kaffoman(Svart)smakar bäst.Men ibland,som när det är en ruggig kväll eller vid förkylning då kan en kopp te vara himla gott!!!. 😀

  3. Startar med en stor kopp kaffe på morgonen,annars vaknar jag inte! Sen blir det någon kopp kaffe under dan, men på kvällen dricker jag helst en stor kopp te,med honung! Så gott!!! Ha de gött/Rita

  4. Jag dricker bara te! Har inte blivit vuxen nog för kaffe fast jag också fyllt 40 i år 😉Dricker en kopp på morgonen och om jag är ledig kan det bli en kopp mitt på dagen, på jobbet fikar jag aldrig.

    Den viktigaste koppen är på kvällen när allt stök med mat, disk och barnen läxor har lagt sig. Då sitter jag i soffan framför tv:n och njuter av en kopp te och lugnet!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *