Gott rödvin

 
Jag fick förfrågan om jag ville provsmaka ett rödvin och det säger jag inte nej till. Vi dricker ett glas rött några dagar i veckan här hemma och det är alltid roligare om man hittar gott vin. 
 
Detta var mitt i prick ett Lottavin, och bra pris också 69:- , jag är ganska kräsen om man säger så. Detta Ricossa Barbera d’Asti  nr 78285 skulle jag gärna bjuda på till en kötträtt eller tex. pasta. 
 
 
 
Vinet förklaras som ”Doften är frisk, ungdomlig och fruktdriven med inslag av hallon, lingon och körsbär i kombination med blommiga och örtiga toner och en touch av ek. Smaken är torr, frisk och ungdomlig med inslag av lingon, tranbär och körsbär, med viss kryddighet och fat. Eftersmaken är mjuk och balanserad med god längd” hade inte kunnat säga det bättre själv :)))
 
Så om ni behöver ett gott rödvin som inte kostar skjortan så lovar jag er att detta var supergott, värt att prova. Jag kommer definitivt köpa det igen. 

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Gott rödvin”

  1. Tack för tipset, det får kanske bli vårt fredagsvin. 🙂 Alltid roligt och testa ngt nytt, och det var verkligen prisvärt. 🙂 KRamizz Laila

  2. Hej det måste jag prova jag har lätt att fastna i samma sorter. Hittar jag några viner som jag tycker om så blir det ofta det jag köper. Så jag behöver verkligen en ny smak. Tack för tipset

    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *