Kaffe hos mamma

 
Jag skulle sätta mig imorse och jobba så fick jag en sådan längtan att åka till mamma. Där finns alltid någon som lyssnar, kaffet är alltid påsatt och tända ljus. 
 
 
Jag har en sådan förmån som har mina bästa föräldrar så nära. Jag ska vårda det lite bättre. Jag har fått igång mamma att röra på sig så hon skulle åka och simma så det blev en timme vid köksbordet. Min mamma, världens bästa som gör allt för oss barn och nästan aldrig tänker på sig själv..vilket jag önskade hon gjorde mer.
 
 
 
 
Mamma är en stor del av det gått bra för mig. Hon ger den där hundra procentiga grundtryggheten och hjälpt mig mycket när jag fart omkring. Sedan tillhör hon den gamla stammen som helst skulle önska jag vore hemma förjämnan, men hon vet att det går liksom inte stoppa Lotta när hon är igång 🙂
 
 
 
Nu blir det jobba av på kontoret, musik och tända ljus.
 
Tipsar också om att Boozt börjat sin Mid Season rea HÄR
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Kaffe hos mamma”

  1. Underbart att få en stund tillsammans med någon eller båda sina föräldrar!!! Man saknar dem så mycket när de inte finns längre. Det sitter i flera år….att man inte kan ringa dem o fråga om olika saker som dyker upp o det är bara de som kan svara på detta, då känns det extra tomt. Hoppas jag får vara kvar länge för mina underbara flickor o mina fem barnbarn 🙂 Var rädda om varandra riktigt ordentligt medan de finns! KRAM

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *