Promenader i regn och blåst

 

 
Höst är min årstid, jag gillar när det regnar och när solen lyser på alla löven. Jag gillar när när naturen byter färger och när jag får klä på mig mer kläder. Å jag älskar mössa!! 
 
 
Jackan från Ellos fick bli min nya promenadjacka, jag ska försöka gå nu så ofta jag bara kan och det krävs bra kläder för vi ger oss ut i regn som snö. Jag får sådana där kuponger på posten med bra rabatter som man kan använda.  Jag har letat efter en jacka som går upp till näsan. Min jacka från Stadium har gjort sitt efter 4 år den håller inte vätan borta längre, den här kändes riktigt bra och lagom tjock och så vill jag ha mer färg så jag syns.
 
 
 
 
Handskarna köpte jag på sommarrean, de är lite tunnare än vinterhandskar så de passar bra nu och så sköna vandrarkängor med sula i som passar mina fötter. Fast än så länge går jag mest i gympaskor. 
 
När man inte fryser då är det underbart att gå med en vän, även om det krävs pannlampa och reflexväst. För vi pratar så mycket så vi märker inte ens att vi gått 6 km. Idag jobbar min vän hemma så idag blir det en date med promenad. Jag gillar att mina promenadvänner struntar i dåligt väder, vi går i alla väder.
 
I samarbete med Ellos 
 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Promenader i regn och blåst”

 1. Vilken härlig jacka! Du lyser som solen! Hade gärna haft en likadan, men tyvärr är många jackor för raka för mig. Behöver mer A-linjeformat.
  Skönt att inte frysa, för det är verkligen inte kul! Ha en härligt höstdag!

 2. Det var mig en snygg regnjacka! Jag får nog kolla på lite regnkläder på Ellos märker jag. Nästan hela min garderob kommer från Ellos. haha
  Kram

 3. Åh det är den där Renata Chlumskajackan va?
  Såg den i katalogen och blev nyfiken. Du är verkligen jättefin i den. Ser ut att vara en sån där som går högt upp över halsen och långt ner över gumpen. Precis som jag vill ha 😄 jo jag börjar bli tant. Jag erkänner det….

  Kram

 4. Jag bara älskar din blogg! Så otroligt inspirerande och man blir så glad av dina inlägg. Jag blev kär i din jacka i detta inlägget. Är den fodrad eller är det bara skal/regnjacka. Behöver ha en bra jacka så jag inte har några ursäkter att gå ut när vädret är ruggigt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *