Spara och sortera

 
 

 
 
Jag är en sparare om jag vet det är grejer jag kommer använda, annars gillar jag rensa. För många år sedan så var det en gård här bredvid som skulle säljas och i garaget så fanns det sådana här trälådor. Jag köpte tre stycken och de har jag använt mycket. I min verkstad fyller jag dem nu med material som kan komma till användning. 
 
I helgen rensade jag i källaren…igen. Så himla mycket skräp det blir och jag åker till stora återvinningen en gång i veckan. I min lilla bil går det inte in så mycket, men jag försöker hålla ordning så mycket det bara går.
 
Idag  blir det jobba vid datorn och ikväll ska jag på en Må bra kväll med tidningen Hälsa.
 
Kram Lotta
 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Spara och sortera”

  1. Jag såg iett par inlägg nedan för om planteringen av ammaryllisen . Har en liten fråga om hur du gör ?Sätter du bara ner den med lite jord i glasburken ?Blir ju så himmla inspererad av din fina blogg .
    kram.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *