Att börja få julkänslor

 
Den kommer smygande nu, den där längtan till jul. Till alla dofterna, till känslan att höra ihop med andra människor och få mysa. Jag sänker kraven för varje år att det ska vara mycket av allt, det ända som jag inte tänker dra ner på är mina blommor.
 
Paket är få men ganska dyra, kanske en resa istället och så blir det julbord för mina släktingar som jag bokat som julklapp. Jag kommer jobba en del i december, men det är roliga resor då jag samtidigt har bokat roligheter som tex. en dag i Stockholm och Örebro. 
 
 
Baka ska jag såklart göra för det tycker jag om och så lite julgodis, så massor av pyssel för det mår jag bra av. 
 
Den här ljusboxen har några år på nacken, men jag såg att Allrum hade den till 20% rabatt, ett litet tips till er. Koden Allrum20 på ett helt köp gäller tom den 14/11 ej rea eller beställningsvaror.
 
 
 
Nu ska jag möta min barn som kommer från skolan och sedan iväg på Må bra kväll. 
 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Att börja få julkänslor”

  1. Här kommer de med krypandes och jag skulle gärna gå loss på jullådan snart;-)
    Ja, innan i vet ordet av så är det ju faktiskt advent 😉
    Ha en fin kväll Lotta!
    O undra vad du ska göra i Örebro;-)
    Kram Anna

  2. Härligt…jag blir så sugen på att fixa till det här hemma när jag läser o ser dina fina bilder, otroligt mysigt!! 🙂 Har härliga hyacinter i blått just nu!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *