Sköta om sin hud

 
 
När jag var yngre så var jag inte intresserad av att hålla huden fin, men ju äldre man blir desto mer har det känts viktigt. Jag har en vän som säljer Mary Kay så jag kom in på det för några år sedan. Jag har köpt på mig i perioder för det är inte så billigt, men det räcker länge. Just nu har jag dessa som är min hudvårdsrutin varje dag
 
 
 
Först till vänster är rengöringen som jag har på borsten med lite vatten och borstar huden med några minuter varje morgon och kväll( ibland är jag sklarvig så då blir det bara en gång om dagen) sedan är det andra flaskan till vänster som jag tar bort makeup med. Den tredje är sedan fukten. Ska man bara skaffa sig det viktigaste så är det dessa tre.
 
 
 
Jag har även utökat med dagserum och nattserum och en liten antiage kräm. När jag sminkar mig så fortsätter jag sedan att använda en kräm som gör mig slät innan jag sist tar på foundation.
 
Ni har säkert massor av andra bra förslag och krämer som ni använder men jag har detta och är väldigt nöjd med det. Ni är flera som har frågat så idag tipsar jag om det. Fin söndag till er!
Kram Lotta
 
————————–
 
Mer badrum hittar du här om du scrollar ner
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Sköta om sin hud”

  1. åh jag älskar mary kay och har använt mig av dessa produkter i snart två år,är för tillfället utan rengöring o återfukten och det känns inte fräscht med andra produkter så nu har jag gjort en beställning ,synd att det är så dyrt men å andra sidan så drygt.kram o trevlig söndag

  2. Hej jag använder också dessa produkter, kan inte ha något annat. Håller med om att det inte är billiga men värt det då man blir så nöjd över resultatet.

  3. Jag har också detta,så bra!! Min dotter har sålt detta, när hon har haft tid, som ett extra knäck. Jag tycker att allt är jättebra 🙂 😉

  4. Tack för svar! Jag använder också Mary Kay men bara dagkrämen, sen har jag rengöring från Dermalogica å ögoncreme från Avene. En salig blandning. 😉 Men efter att ha haft problem me allergi osv så är det dessa produkter jag kommit fram till som funkar å som jag tål. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *