Pysselverkstad

 
Igår var jag och fixade i verkstaden det blir mer pysselbilder där ifrån idag. 
 
 
Jag planterade amaryllis, fanns på Lidel två för femtiokronor.
 
 
 
Idag har jag varit där ute och gjort lite mer iordning och nu saknar jag mest ett skåp och förvaring för mina verktyg, men jag har en ide om hur jag vill ha det. 
 
Imorgon har jag lovat min man att tvätta och dammsuga bilen, det blir bra när det blir klart 🙂 Nästa inlägg ska jag tipsa om vilka hudprodukter jag använder för det har jag fått frågor om.
 
Ha en fin kväll!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Pysselverkstad”

  1. Hej Lotta
    Visst har jag hört om bloggen din för länge sedan men efter att ha läst om dig i senaste Lantliv tror jag det var, så har jag nu landat ordentligt. Du tar underbara bilder och jag låter mig inspireras av det svenska livet på landet. Jag gör mitt bästa för att förs¨ka återskapa mina svenska rötter här i Schweiz där jag är bosatt sedan många år. När hemlängtan slår till finns det inget bättre än att ha skapat ett hem med svensk känsla så att man kan bli tröstad kvickt. Svepa ihop en plåt med peppisar som luktar gott i köket och en kopp kaffe i svenskinspirerad mugg kan räcka. 🙂 Och nu blev jag inspirerad till att fixa en uteplats där jag kan pyssla med blommor och kransar och kransar och sånt. Tack och ah en toppenfin söndag.

  2. Åh va härligt med ett pysslerum! Har du värme där inne också så du kan stå där året om?
    Imorgon är det min tur att pyssla lite, lite i taget så går det nog trots att händerna bråkar.
    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *