Advent idag, det är bland det mysigaste jag vet den här tiden före jul. Idag får vi tända första ljuset och kanske du får lite tid att baka.
När jag bakar saffran så brukar jag göra två satser om jag har tid, då kan man göra lite olika sorter. I bullarna denna gången hade jag mandelmassa. Receptet finns på Matklubben och du hittar receptet HÄR
Det blev två flätor av degen, de ska sonen sälja idag på julmarknad.
Så blev det två olika sorters bullar.
Så blev det en rund kaka som man gör i sockerkaksform
Så brukar det vara högre grader på bullar och krusar 250 grader och 225 på kransar.
Stort lycka till med er julbak och ha en riktig skön advent.
I samarbete med Matklubben
Kram Lotta
Åh vad fantastiskt mysigt! Exakt nu ska jag kliva upp och baka saffransbröd jag med! Till tonerna av Jill Johnssons bästa julskiva. Älska december!
/Sandra
http://www.pottanggard.blogspot.se
Ser väldigt gott ut,hoppas att sonen får sälja mycket.Nu väntar vi bara på snön,lite iallafall.kram
Precis min smak på bullar, jag fyller också med mandelmassa som är så gott!! Otroligt fina bilder!
Kram
Såååå gott med saffransbröd! Adventskram till dig!
Kramis tillbaka vännen. Kram
Men så mumsigt!!! Kram
Mums 🙂
Så fint och gott detta ser ut, jag ska ta o baka en sats till o ha lite fyllning i, så gott!! Gillar den fina ytterkrukan som ser ut som en krona, var finns den?? Här lyser nu adventsstjärnor o ljusstakar, Myyyysigt!! Adventskram till dig!! 🙂
ser verkligen gott ut!
Hanna
Gott!
Jag brukar baka ut mina bullar som vanliga kanelbullar och sen riva mandelmassa rulla ihop och skära upp som kanelbullar och toppa med hackad mandel och pärlsocker…så mumsigt!
Det såg verkligen jättegott ut!Jag har inte bakat saffransbröd ännu, brukar ju baka till Lucia.Men vet inte om jag kan vänta till dess nu efter dessa fina bröd!. Ha det så bra!. 😀
Nämen åh så härligt gott det såg ut!:)
Kram