Min advent

 
 
När man vaknar på morgonen och man vet det är advent så känns det alltid lite speciellt. Man vet att julen har startat på riktigt och man får gå all in med pynt och bakning osv. Jag älskar allt som har med julen att göra, men kommer dra ner på julklappar. 
 
 
 
Idag blev det adventfrukost lite senare då killarna varit på fotboll på morgonen. Dagen till ära så bjöds det på lussekatt. 
 
 
Ljusstake här 
 
 
Så hade jag tagit fram mitt tomteporslin igen från Rörstrand som jag köpte under mina år på Duka och Cervera. Det åker fram till advent så äter vi på det till nyår. 
 
 
 
Varje morgon måste man ut och mata djuren och öppna luckan till hönsen. Då kom grannen med traktorn och lilla kissekatten som alltid åker med. Katten är så mysig, han springer ner till andra ladugården så vill han åka traktor hem. 
 
 
 
 
 Tofflor här
 
 
 
 
Sedan bar det av på julmarknad i Sya hembydsgård där min sons klass sålde bröd. Där är såååå mysigt. Finns tex. en liten affär där hur det såg ut förr. 
 
 
 
Inne i stugan bjöds det på glögg och pepparkakor. 
 
 
 
 
Där inne satt tomten, hur mysigt var inte det. Ni kan tro att Lotta blev lite kär. 
 
 
Jacka här, mössa och byxor här
 
Massor av bröd, julgodis och lite loppis och en fin gran fick jag med hem, så nu kan vi ha många fikagäster framöver. Ikväll skulle jag gått på x-fit tycker det är så kul och så fick jag huvudvärk, sådär så man vill spy så jag fick vara hemma och ta migräntablett…men nu är det lite bättre igen. Ska lägga mig i soffan och äta fröknäcke som jag köpte, gud himmel så gott med smör på.
 
 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Min advent”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *