Regn och komma ifatt

 
Vas och bricka här, ljuskoppar här och ljuskrona här
 
Konstigt det där med att jobba hemma, man tycker man har så mycket tid och sedan får man jobba häcken av sig på kvällen. Så idag blev det en tur till staden och till posten med alla era böcker som inte lantbrevbäraren kunde ta och så handla mat. Sedan hem och packa in allt i kylen och så plocka ordning och nu jobba. Gud vad jag gillar att jobba hemma när det regnar, så avlsappnande och skönt. När det är sol vill jag inte sitta vid datorn. Fast nu längtar jag efter snö, jag vill ha lite julfeeling 🙂 
 
 
Jag ska göra fint i mina blomlådor till vintern, men det får vänta några dagar till. Ska ut i skogen och samla material som jag har i vinter i min verkstad. Granris m.m brukar jag sno hos min bonuspappa som äger skog. 

 
 
Är du ute sista minuten så finns mycket snyggt till Far HÄR 
 
 
Bäst att fortsätta så kan jag ta lite ledigt ikväll.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Regn och komma ifatt”

  1. Britt Thormeyer

    Såg när postbilen kom i dag, snabbt ner o kolla,ja ett stort grönt paket.Vad glad jag blev så himla fint inslaget det var för mej väldigt roligt,bra bok fina bilder som vanligt.kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *