Dagspa i Högby

 
 
Jacka och skor här 
 
Å det var så härligt att komma på spa idag, jag har så mycket att göra men jag jobbar mest på kvällarna och nätterna så jag kan göra vad jag vill på dagarna. Då blir det lite hejsan hoppsan ibland också. Skönt att bara kunna sätta upp håret i en tofs och slippa smink m.m
 
 
 
 
 
Idag var vi dagspa i Högby, ligger utanför Motala. Min vän Helena som äger butiken MedMera hade fyllt år och det är roligare att göra något än ge hårda presenter. Så då blev det lite dagspa. 
 
 
 
 
Varsin hamambehandling hade vi också, så satt vi ute poolen länge, länge helt själva. Nu känner jag mig avslappnad och glad och underbart att få tiden med en vän..
 
 
Ni har köpt så många böcker så jag har lite att göra, så glad!! Det här är gårdagens böcker och nu packar jag dagens beställning. Så det är bäst jag fortsätter så de hinner komma i tid. Tack till er, hoppas ni ska tycka om den. 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Dagspa i Högby”

  1. Längtar nu efter min bok, ser fram emot att bläddra i den, mysigt i detta höstrusket. 🙂 Alltid lika roligt att gå in o se vad som händer på din sida. Ha det gott!!

  2. Hola Lotta! Skulle så gärna vilja läsa din bok, har följt dej i några år nu…ett litet problem är att jag bor nere i spanien ( No Problema)….skulle du kunna skicka ner en bok hit till Mallis…… Por favor !!! Och hur mycket skulle det bli i porto?
    Kramar ifrån ett så inte varmt Mallorca,

    Anna

    1. Hej Anna, jag kan absolut skicka en bok till Mallorca, skulle däremot tro att det kostar ca 100 kronor extra så det skulle bli 300 kir med frakt. Maila mig i så fall. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *