Vi har snö

Samarbete Sharpman
 
Nu ni börjar det bli kallt även hos mig. Älskar mina tofflor från Sharpman och på jobbstolen där jag sitter har ett fårskinn. Idag ska jag klä på mig ordentligt för att gå till skogen och hämta lite material. Ska stanna på ett ställe och hämta lärkgrenar. Har en massa ideer i huvudet som jag tänkte pyssla med, sedan ska jag hämta ett paket på något jättefint som jag ska ha som styling och gå på sonens utvecklingssamtal. Så den här dagen den rullar den med. 
 
Vi har fått snö inatt, jag är som ett barn. Å det blev så underbart mysigt. 
 
Idag startar jag pyntet ute och sedan lite hela tiden fram till jul. Så gör jag och du får göra som du vill :)) Är du sugen du med?
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Vi har snö”

  1. Ååå så mysigt med snö,jag längtar tills den kommer hit å jag hoppas att vi får en riktig vinter i år…Blir ju så mycket finare å mysigare då….Å ja,jag blir oxå som ett barn när snön kommer å lika till advent fram till jul,älskar den tiden….;))Det ska bli spännande å kul att följa dig och se vad du hittar på för fint…Ja,för fint blir det när du pysslar till det…;))
    Önskar dig en underbar dag
    Kram
    Annelie

  2. Britt Thormeyer

    Snön kom till oss med,allt blev så ljust å fint.Hoppas det kommer bilder på ditt julfina ute,ser fram i mot det.kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *