Mer piruetter i livet

 
Träningskläder här
 
Vilket väder vi haft, en stor härlig sol hela dagen!!! Humöret blir på topp och jag piffat, sprungit och fikat. En härlig blandning av allt.
 
 
Skor här
 
 
 
 
 
Nu ska jag jobba lite och packa böcker och invänta mannen som kommer från Finlandsbåten. Min son bakar och dottern har tänt en brasa i kakelugnen, så vi tar det vackert som farfar sa. När jag var på föreläsningen så sa de att vi ska ge oss själva mer beröm när vi gör bra saker, för då kommer hjärnan ihåg det till nästa gång. Så när jag springer slutar jag av med att jag hoppar och dansar och klappar mig på huvudet, jag har valt att kalla det ”mer pirutter i livet”. Jag har gjort det hela tiden , men inte satt ord på det förrän nu. 
 
 
 
Blogga skulle jag kunna göra 10 gånger om dagen, men man måste ju ha roooligt också 🙂 har så mycket att visa er men en sak i taget. 
 
 
Nytt erbjudande från Ellos HÄR
 
 
 
 
 
Ta hand om er!
 
Kram Lotta
 
Mer om hälsa kan du läsa här om du scrollar lite
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Mer piruetter i livet”

  1. vilken underbar ritual till sig själv :-)…"mer piruetter i livet" fantastiskt, får min mun att le..njut av söndagen med många piruetter ;-)…
    Kram Åsa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *