Jul i vårt fönster

 
 
Less is more, släng dig i väggen :)) I år har jag pyntat som jag tycker är fint. Jag bryr mig inte om trender, jag har gjort som jag gillar. Det är enkelt men ändå pyssligt och så en tomte här och där. Jag tycker om brunt till julen och trämaterial så det återkommer överallt. I mitt könsfönster blev det så här. Lilla tomten kom till efteråt. 
 
Nu sitter jag och jobbar, så himla skönt efter en dag ute. Så ringde min man och köper hem pizza till familjen. Vi äter kanske hämtpizza 5 gånger om året. Ska minsann äta en liten bit jag med får vi se om magen tål det.
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Jul i vårt fönster”

  1. Jättefint och inspirerande! Älskar din blogg som är personlig och befriande utan alla stylade redigerade detaljbilder!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *