Att få ta kaffe på trappen

 
Kruka och ljusstakar här
 
Den här tiden innan julreportagen drar igång jobbar jag hemma. Det är packa böcker, sälja reportage & bilder som finns på datorn, planera nytt och så blogga. Det gäller att ta vara på den tiden och förstå hur värdefull den är. När jag berättade för en tjej med internetbutik att mitt mål var att kunna ta en kaffe på trappen hemma varje dag så sa hon att dit kommer man inte. Det trodde knappt jag heller när jag jobbade dubbelt i tre år, men nu är jag här. Jag har tid att ta kaffe på trappen varje dag. Då gäller det att att njuta av det, av att vara i målet och inte bara sikta framåt. 
 
Så idag ska jag sluta att känna mig rastlös för det är just det jag kände mig imorse och istället njuta av att få vara hemma och ha min man hemma. Jag ska hämta en pepparkaksdeg hos mamma som hon gjort. Hemmagjord och smakar ljuvligt. Sedan ikväll blir det x-fit igen och imorgon lär jag ha träningsvärk igen 🙂
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Att få ta kaffe på trappen”

  1. Låter lyxigt med kaffe på trappan. Det är ett gott mål att ha. Lycka till på CrossFit, Jag är flitig CF besökare på min lokala box. Det får mig att känna mig som en superkvinna eftersom jag lyckas med saker som jag aldrig trott jag var kapabel till.
    Hälsningar
    Annette

  2. Du har rätt Lotta. Jag fick tankeomställning efter att jag blev sjuk och det var då jag bestämde att jag tänker ta vara på varje dag för sig, men sen är ibland får man dåligt dag pga smärta och biverkningar och annat, vad gott med hemgjord pepparkaksdeg, du är riktigt lottad att ha mamma nära dig, jag har inte träffat min familj i snart 6 år . Men sånt är livet.
    Många kramar
    Shirin

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *