Pynta till jul

 
Ikväll kan vi lägga oss nöjda över att vi hunnit med lite saker som vi dragit på. Poolen har fått plåtar, bilen har fått vinterdäck och badrummet är städat från alla krämer osv som inte används. Så har vi varit och tränat tillsammans, det är jättekul. 
 
 
Jag vet jag börjar ganska tidigt med pynta , men jag går igenom ett rum i taget och då är det skönt att ha tid på sig. 
 
 
Luciatåget är Rörstrand gammalt, de söta adventkopparna hittar du här  
 
Nu väntar återvinngen på mig igen och så ska jag ge bort och lämna saker till hjärta till hjärta. Att rensa gillar jag. Jag är ju inte så bra på det där finliret att putsa på skåp osv , men jag är bra på att röja.
 
 
Dags att krypa i sängen snart…..
 
Kram till mina fina läsare
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Pynta till jul”

 1. Vilken energi du har. Skulle vara kul att se bilder på vad du rensar bort och skänker iväg så man kanske kan få lite inspiration att själv rensa i röran.
  Är en duktig samlare som har väldigt svårt att göra mej av med saker…måste bli bättre på det!! Snälla, bilder tack 🙂

  1. Hej, den här gången åker jag med återvinningen det vanliga, sedan är det gamla målarburkar, tegelplator som är trasiga, kläder som vi inte använder, all pant ska lämnas, trasiga saker som adventsljusstake m.m. Nästa gång blir det hjärta till hjärta. Kram

 2. Hej!
  Jag blir så inspirerad av att läsa din blogg och får så många bra tips.
  Du har pyntat så fint inför julen.
  Undrar var de vita granarna på öppna spisen kommer ifrån?
  Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *