Må Bra Kväll

 
 
Igår var jag och min vän Maria inbjudna av tidningen Må Bra till en Må bra kväll i Linköping. Där hölls det föreläsningar under kvällen av Leila Söderholm, Katarina Ahltin och Mia Törnblom. De var sååå bra! De pratade om vardagsträning, hur vi peppar oss, outfit, och så det här med självkänsla och kunne ge sig själv beröm och stärka sin självkänsla. Suveränt bra!
 
 
 
 
 
I pausen bjöds det på mat och gott dricka och man kunde köpa lite olika saker. 
 
 
Så fick man en goodiebag fylld av massor av fina saker. Sista gången är på torsdag i Kalmar så det kan jag rekommendera. Kolla HÄR
 
Att få fylla sin tid med bra föreläsare med kloka tankar är så utvecklande, jag kände mig verkligen peppad. Jag träna X-fit i söndags och har grym träningsvärk, men jag hoppas kunna komma ut och gå lite imorgon. Leila gav jättebra tips hur man kan träna med små enkla medel hemma. 
 
 
Godnatt vänner, nu ska jag jobba lite till
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Må Bra Kväll”

  1. Åhhh det låter jättebra, jag ska till Kalmar imorgon och ser fram emot detta👍. Övriga dagar låter jag mig inspireras av dig, tokgillar dig och din fina blogg. Kram/Emma

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *