Få en fin julklapp

 
När jag var liten så minns jag min pappa var mycket ute i sin verkstad. Han älskade att jobba med sin händer och skapa, precis som jag:) Så har det alltid varit… att pappa har alltid något nytt projekt på gång. Han är också en person som har lite svårt att sitta still och som trivs med att pyssla.
 
 
Så är han lite som gubben i lådan. Rätt som det är så står han bara där i trädgården med största skrattet och har något med sig. Den här gången var det en underbar fin bänk i ek med bord som han gjort själv och som blev en julklapp till mig och så lite verktyg. 
 
 
Så hade han funderat ut att den ska jag sitta på när jag dricker kaffe hos hönsen och öppnar luckan på morgonen. Ni kan tro att jag blev glad. Lilla pappa. 
 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

12 reaktioner på ”Få en fin julklapp”

  1. Vilka fina möbler och vilket personligt värde när någon man håller kär har tillverkat det själv! Har själv ett bord med stolar som min pappas gode vän tillverkat åt mig i björk från pappas skog och jag älskar den sittplatsen utanför köksdörren!
    Kram Anna

  2. Vilken härlig bild på din pappa, han ser så snäll och glad ut!:) Och vilket fint bord han snickrat! Tänkte direkt på min egen pappa som tyvärr inte finns längre och som också var jätteduktig på snickerier.
    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *